Tuesday 22 September 2015

Pastylabel ontwerpt uniek behang kinderkamer als perfecte kinderkamer decoratie.

Ikzelf ben altijd op zoek naar kinderkamer decoratie, liefst zo origineel mogelijk. Niks ergers dan een complete kinderkamer uit een catalogus. Het mag wel wat persoonlijker. Eerlijk is eerlijk, het kan een hele zoektocht zijn naar de juiste spullen. Kleuren, materialen. Behang kinderkamer, aankleding kinderkamer. En dan heb ik het niet eens over de voorkeuren die mijn kindje heeft. De eene week zijn het tijgers, de andere week auto’s en nu zitten we midden in de treinfase. Maar is het slim om de hele kamer te behangen met treinen? Raken we hier niet een keer op uitgekeken?! Dit soort termen Google ik tot laat in de avond.

Behang kinderkamer is in deze een lastige, voor m’n zelfstandige peuter vind ik een beige beertjes behang way to zoet. Bovendien vind ik dat zijn kamertje zijn plek is. Waar ie z’n gang kan gaan en zich warm voelt.
Om dit gevoel realiseren zoek je het in de juiste kleuren. Blauw is wat koel dus dat wordt aangevuld met een rood oranje in details en kinderkamer decoratie. Een tweede punt is materiaal.
Papierbehangwordthet meestgebruikt. Is meestalookgoedkoper. De dikkeresoortenzijngemakkelijkteverwerken. Vaak is papierbehangnietmoeilijkom het later weer van de muurteverwijderen.Duplex behangbestaatuit twee lagenpapier. Het is stevigerdangewoonpapierenbehang en daardoorwatgemakkelijkerteverwerken. Vinyl behang is eenkunststoftoplaag op papierenonderlaag, voorzien van eenstructuur. Het is waterbestendig en kan op alleplaatsenwordengebruikt, dusook in douches, keukens en andere ‘natte’ ruimtes. Het is gemakkelijkteverwerken, meestalsplijtbaar, dusookweermakkelijkteverwijderen. Glasvezel is degelijk en praktischonverwoestbaar. Ditbehangwordtveeltoegepast op scholen, kantoren en openbaregebouwen. Het is geschiktvoorslechteremuren. Ditbehang is goedoverschilderbaar.


 Ik wil zacht en pluizig wat fijn contrasteert met het blanke hout. materiaal; Dat kan het warmtegevend gevoel maken of kraken. Een zachte vloerbedekking is een goede basis wat mij betreft. Maar die muren, dat blijft hard en koud. Behang kinderkamer in een knuffelbaardere variant dan papier.. Klinkt lastig he ;) dat was het toen voor ons niet meer. We zaten al volop in het vilt, in de vorm van kussens en stickers als kinderkamerdecoratie.

muur decoratie van vilt
Het idee was om te proberen of vilt een goed alternatief is voor traditioneel behang kinderkamer. Wat blijkt: Vilt is prima bruikbaar als kinderkamer decoratie.
de akoestische en decoratieve eigenschappen maken vilt tot een zeer gewaardeerd materiaal dat u telkens kunt hergebruiken.

Zoek je super originele kinderkamer decoratie als uniek behang kinderkamer? Bij Pastylabel vind je snel een selectie prachtig vilt behang kinderkamer. Helemaal in de Pastylabel stijl gebaseerd op de unieke Pasty-ontwerpen.

Vilt behangkinderkamer Binnenkortverkrijgbaar in de Pastyshop! Unieke kinderkamerdecoratie.

No comments:

Post a Comment